Blog

June 26 Billig A-line Bryllupskjoler Til Salg Online, Top Designer Brudekjoler 2016 Sidst udgivet den 26-06-2016

Brudekjole guru og ejer af en meget vellykket, brude salon i Beverly Hills, Renée Strauss indgået et samarbejde med sjælden juvel forhandler, Martin Katz og ætset sig vej ind i historien, ved at skabe en af ??de mest fantastiske, mousserende a-line bryllupskjoler, man kender. Besat med 150 karat diamanter, blev den kjole ikke designet til en bestemt brud, i stedet, er designet til 2006 Brude Show, der blev afholdt i The Ritz-Carlton Marina del Rey, nær Rodeo Drive. Denne kjole er prydet af snesevis af diamanter og rhinestones, der hævet prisen til en hiven 12 millioner dollars, hvilket gør det den dyreste brudekjole i verden. Den kjole er blevet optaget i Guinness Book of World Records. Model Lisa Harrington blev valgt til at flagre den dyreste brudekjole i verden. Kjolen er endnu ikke solgt, og afventer sin perfekte brud!

Designet af den berømte japanske designer, Yumi Katsura, denne kjole tager andenpladsen i verdens dyreste a-line bryllupskjoler kategori. Lavet af udsøgt satin og silke stof, er denne kjole besat med over tusinde perler, en grøn 8,8-karat diamant og 5 karat hvidguld ædelsten, der sker for at være en af ??de to til stede i verden. Ligesom diamant brudekjole, er denne brudekjole også afventer hendes brud. Yumi Katsura seneste samling omfatter en brudekjole med lys!

Designet af amerikanske designer, Helen Rose, Grace Kellys brudekjole, stadig fortsætter med at inspirere brude over hele verden, herunder Kate Middleton og Ivana Trump. Vores firma bryllupskjoler salg er meget god. Denne kjole med sin høje krave og monteret-overdelen, betragtes som den mest sofistikerede brudekjole nogensinde båret af enhver brud.

En elegant oprettelsen af ??den libanesiske modedesigner, Jad Ghandour og Danasha Luksus, har denne brudekjole er designet til alle de moderne kvinder, der ønsker at få en flæse-fri bryllup. Designer brudekjoler til salg online. Modelleret af Natasha Pruszynski blev denne Danasha luksus kjole afsløret på Miami International Fashion uge, i år 2016. Ifølge designeren, de ønskede at skabe et luksuriøst bryllup kjole, uden at det ser "overspændt" eller "costumey«. Den specialitet af denne kjole er, at hver del af kjolen kan tages af og bruges separat!

Afsløret ved et bryllup expo i Kina, har denne usædvanlige brudekjole er designet af Vera Wang. Fremstillet af 2015 påfuglefjer, for at fejre 2016 kinesiske nytår, denne brudekjole er ikke blandt verdens smukkeste billig bryllupskjoler online. Det tog otte designere til at fuldføre denne kjole i en periode på to måneder. Udover påfuglefjer, denne kjole har 60 haitianske jade sten som udsmykning.